Software

Yessa, een nieuw systeem voor dierenartsen. Het idee voor een nieuw veterinair praktijkmanagementsysteem kwam vanuit de branche.

‘Dierenartsen lopen tegen verschillende zaken aan met bestaande software en ze zijn ervan overtuigd dat dit beter kan.” Vertelt Jan van Mameren (dierenarts). “Zo zijn we als groep ondernemers uit de veterinaire sector in contact gekomen met softwarehuis Enigmatry. We hebben samen onderzocht hoe software de klinieken kan ondersteunen en zochten een partij die in staat is hun behoeften te vertalen naar een softwaresysteem dat afgestemd is op hun branche’. vertelt Jan van Mameren verder, financieel & operationeel directeur van Yessa Coöperatie U.A. “We zijn in 2022 begonnen met bouwen”

Yessa Software gebruikt gestandaardiseerde data

  • waardoor een sterke klantbinding voor de praktijk gerealiseerd wordt
  • optimaal voorraadbeheer
  • integratie met partners eenvoudig
  • betrouwbare statistieken en kostprijsberekingen

Gebruiksvriendelijkheid en design spelen een grote rol in de ontwikkeling van Yessa. De intensieve samenwerking met mensen uit de sector is daarom essentieel. ‘Bij Yessa focussen we in het ontwerp en de ontwikkeling altijd op de gebruiker, daarom zijn we blij met de informatie uit eerste hand van betrokkenen’. Zo weten we ook welke functionaliteit hen echt helpt om een dierenartspraktijk efficiënt te runnen’ zegt Aldert de Vries.

 

Impressie Yessa Software

Impressie van Klantscherm
Impressie van Verkoopproducten

We hebben Yessa Software volledig anders ontwikkeld dan gebruikelijk. We zijn namelijk op basis van de kennis van de markt gaan praten met de eindgebruiker (dierenarts en assistentes). Op basis van deze gegevens zijn experts op het gebied van gebruiksvriendelijkheid de zichtbare schermen gaan maken. Dit allemaal om optimaal gebruiksvriendelijke software te krijgen. Vraag een demo aan om dit te zien en zelf te ervaren.

210715 Yessa_v1-11

Zodra een aantal kleinere dierenartspraktijken Yessa uitgebreid hebben getest en gebruikt in 2023, wordt Yessa Software langzamerhand door meer praktijken gebruikt.

210715 Yessa_v1-10

Het idee is dat dierenartsen en klinieken certificaten kopen van Yessa Coöperatie U.A.